Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for August 2012

Dividen Amanah Saham Wawasan 2020 untuk tahun 2012
August 28, 2012 – 2:48 am | No Comment
Dividen Amanah Saham Wawasan 2020 untuk tahun 2012

Salam,
PNB telah mengumumkan pengagihan keuntungan untuk ASW2020 bagi tahun kewangan berakhir ogos 2012 iaitu sebanyak 6.6 sen sesaham atau 6.6% dividen..
Unit aku dalam ASW2020 ni tak la banyak, coz dana ni dah penuh.. so aku …

Selamat Hari Raya 2012
August 17, 2012 – 2:10 am | No Comment
Selamat Hari Raya 2012

Salam semua,
selamat hari raya kepada semua pembaca blog perjalananku.com, disini saya ingin memohon seribu kemaafan sekiranya ada penulisan saya menyinggung perasaan dan segala kekurangan adalah datang dari saya.. semoga hari raya pada tahun ini memberi …

laporan Kredit dari bank negara @ CCRIS – 1/8/2012
August 1, 2012 – 8:26 am | 6 Comments
laporan Kredit dari bank negara @ CCRIS – 1/8/2012

Salam,
minggu ni dari rabu sampai khamis aku kene melawat student praktikal FKE, just nak monitor dan menilai pelajar-pelajar praktikal ni buat aper dan apa yang mereka dah gain from this praktikal..
hari first day ni aku …