Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for June 2012

merempit ASB dengan teknik cash ready citibank – yearly return >100%
June 20, 2012 – 5:31 am | 14 Comments
merempit ASB dengan teknik cash ready citibank  – yearly return >100%

Salam dan selamat sejahtera,
semalam aku sajer2 jer belek2 cash ready citibank produk ni.. aku tak apply pun..
cash ready dari citibank ni umpama Overdraf.. cuma takder cagaran macam ODASB.. secara ringkas..ianya adalah clean OD.. tp interest …

sediakan payung sebelum hujan (LASBi, MAA TAKAFUL, Tabung Haji)
June 6, 2012 – 9:02 am | No Comment

salam semua,
dah lama rasanya tak buat article tentang takaful…hari nak cerita simple jer.. mungkin macammana urus tentang polisi atau perlindungan ni..
semua sedia maklum, takaful ni adalah product yang boleh membantu kita apa bila ditimpa kesusahan.. …