Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for May 2012

Hari Ibu setiap hari
May 14, 2012 – 1:03 am | No Comment
Hari Ibu setiap hari

salam semua,
semalam, ramai yang menyambut hari ibu dengan berbagai cara.. cara yang paling porpular ialah dengan membeli cake beserta dengan kad ucapan saya sayangkan ibu/mama… tak terkecuali aku and wife..
kita tahu pengorbanan ibu amat besar …

macamamner nak dapat 50 hari free interest guna kad kredit
May 10, 2012 – 5:22 am | 9 Comments
macamamner nak dapat 50 hari free interest guna kad kredit

salam,
anda ada Rm1000 untuk beli sebuah jam tangan, tetapi anda boleh bayar jam itu selepas 50 hari dan guna Rm1000 itu untuk dapatkan dividen/keuntungan untuk tempoh Rm1000..
contohnya, duit Rm1000 tu boleh beli emas atau simpan …