Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for February 2012

planning jalan2 makan angin untuk tahun 2012
February 16, 2012 – 3:55 am | No Comment

Salam,
semalam start promotion dari air asia.. then aku dgn gatal tangannya telah membooking tiket ke korea pada musim sejuk tahun depan(2013).. aku booking untuk 4 org.. wife aku,kawan and wife dia.. sorang tiket dalam RM500++ …

berapa return of investment (ROI) aku tahun lepas 2011
February 14, 2012 – 3:02 am | 7 Comments

Salam,
rasanya nak share sikit kot beraper yang aku dapat untuk salah satu tekni yang aku guna OD ASB sebagai platform untuk tahun lepas(2011)..
from OD aku telah keluarkan RM55,000 and dump terus dalam ASB.. charge yang …

charge card ar rahji
February 3, 2012 – 10:39 am | One Comment

salam,
Entry kali ini aku nak cerita pasal charge card ar rahji.. Rasanya kad ni yg aku rasa paling islamic… Tp nak apply punya la payah.. Aku mula try apply dekat cawangan melaka.. Tp belum aper2 …

gajet baruku
February 1, 2012 – 3:59 pm | No Comment

salam,
Sabtu lepas aku br angkat samsung tab 10.1.. Dah lama aku mengidam benda ni.. Aku last sekali ambil yang ori.. Tak mo ambil yang ap.. Leceh ap ni..waranty takder…
Kenaper aku beli tab ni.. Satu …