Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for January 2012

Emas lelong bank rakyat
January 12, 2012 – 5:39 am | 4 Comments
Emas lelong bank rakyat

salam,
selasa lepas aku telah bid satu brang kemas di bank rakyat.. aku bid rantai tangan 916.berat dalam 9g++.. aku tgk cute sgt rantai tangan tu.. niat nak hadiahkan my wife rantai tu.. itu pun kalau …

Rumah pertama ku below market value
January 10, 2012 – 5:07 am | 3 Comments

salam,
setelah 2 tahun lebih buat ODASb ni.. sekarang fasa untuk membeli rumah… aku target nak beli 2 buah rumah tahun ni.. satu landed properties, satu lagi ingat nak beli rumah tinggi ni (flat/apartment)..
so far aku …

Hari untuk update buku ASB untuk dividen tahun 2011
January 3, 2012 – 12:50 am | No Comment

Salam,
hari ni ASB kembali didagangkan.. so, hari ni akan penuhlah pejabat pos, maybank, cimb, and RHB. semua pakat nak update buku ASB, nak tahu beraper dividen yang diperolehi..
ada yang nak biarkan jer dividen tu dalam …