Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for August 2011

Selamat hari raya semua (2011)
August 26, 2011 – 3:54 am | No Comment

salam,
selamat hari raya saya ucapkan kepada semua yang beragama islam, semoga puasa tahun ni cukup dan diberkati… insyallah.. lagi 4 hari lagi nak raya.. aku pun nak raya gak.. hari ni last dah di ofis …

Nak kawin kena pakai banyak duit????
August 12, 2011 – 9:48 am | 4 Comments

salam,
Ya betul.. nak kawen sekarang memang banyak pakai duit.. dah takder istilah kawen free dah masa sekarang.. semua nya kene ada duit…. ada ke cara untuk meringankan beban bakal2 pengantin ni.. terutamanya aku lah.. hahahaahaha
aku …

Belanja Kawin
August 10, 2011 – 8:32 am | 2 Comments
Belanja Kawin

kawen

amanah saham 1 malaysia (AS1M) & Bonus 1/2 bulan
August 8, 2011 – 1:12 pm | No Comment
amanah saham 1 malaysia (AS1M) & Bonus 1/2 bulan

Salam,
selamat berpuasa.. dah seminggu kita berpuasa yer.. cepat betul masa berlalu.. time kecik2 dulu… 1 minit tu, umpama sejam.. itu cerita dulu2.. sekarang cerita hangat…
AS1M sekarang boleh dilabur dengan menggunakan duit akaun 1 KWSP.. dulu …

Aku suka dia…
August 6, 2011 – 4:05 pm | No Comment
Aku suka dia…

Salam,
tadi tgh surf net,face book, tiba ada msg dari kawan aku aziah.. dia suruh aku tgk video clip satu minah ni nyanyi.. aku tgk la.. pergh.. sedap seh suara dia ni.. lagi sedap dari suara …

Merdeka oh Merdeka (2011)
August 4, 2011 – 4:36 am | No Comment
Merdeka oh Merdeka (2011)

Salam semua,
Merdeka oh Merdeka…Merdeka kah kita sekarang.. jika kita tgk.. untuk mencapai kemerdekaan pada masa dahulu, pejuang bangsa dan negara berkorban nyawa untuk kita merasai kemerdekaan.. tapi sekarang.. jika dilihat.. adakah kita masih merdeka.. adakah …