Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for July 2011

Selamat berpuasa 2011
July 31, 2011 – 3:42 pm | No Comment
Selamat berpuasa 2011

Salam,
pejam celik.. kejap jer tiba ramadhan, rasanya baru jer kita berpuasa pada tahun 2010..cepat betul masa berlalu.. too fast… tidak sedar.. org kata.. duit boleh diganti.. tapi masa yang telah berlalu tidak dapat dicari ganti.. …

Perang hartanah
July 30, 2011 – 1:24 pm | No Comment
Perang hartanah

salam,
Td aku pergi seminar thriller hartanah DSR (dr Shah Razali – guru hartanah) dekat puchong dari kul 10 sampai kul 2.. tp aku tak stay sampai abis coz ada hal sikit…. so agak menarik talk …

Cash Flow 101 & 202
July 18, 2011 – 8:46 am | No Comment

Salam,
Hari ni aku baru terima CD untuk game Cash Flow 101 & 202 dari robert kiyosaki, best gak game ni.. kalau korang main game ni.. korang akan belajar tentang liabiliti, cash flow (+ve , -ve), …

Dah tak lama dah… Hurmmmm
July 17, 2011 – 5:01 am | No Comment
Dah tak lama dah… Hurmmmm

Salam,
pejam celik.. lepas tu pejam celik lagi.. dah 7 bulan aku bertunang… less 4 bulan lagi aku dah nak kawen… ready or not.. you must prepare untuk hidup baru… ini check list aku dalam 4 …

Perjalanan ke UTARA
July 7, 2011 – 2:21 pm | No Comment
Perjalanan ke UTARA

Salam,
aku sekarang berada di sungai petani.. ada tugas rasmi yang perlu dijalankan.. tugas aku kali ini adalah melawat students utem yang praktikal di kulim and juga sungai petani..
antara kilang/syarikat yang aku kene lawat adalah FUJI …