Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for July 2010

Syarat-syarat permohonan OD/ASB(OD pledge ASB) menggunakan syarikat tunggal
July 15, 2010 – 1:47 am | 11 Comments

Salam,
Disini aku sertakan syarat2 yang aku perolehi dari Bro geng FB ODASB

syarikat milikan tunggal ( tak boleh perkongsian atau Sdn Bhd)
sijil2/lesen yang berkaitan spt PKK bg kontraktor,MoF klu berkaitan dgn kerja2 membekal, (lampirkan …

perjalananku dalam melaksanakan OD/ASB – part #3
July 10, 2010 – 6:09 am | No Comment
perjalananku dalam melaksanakan OD/ASB – part #3

Salam,
Hari ni aku happy bcoz CIMB dah masukkan duit ODASB aku.. rasanya lebih kurang 2 minggu la ambil masa untuk process.. cepat sungguh.. tu yang best.. walaupun sekarang PNB tak benarkan permohonan ODASB untuk pemohon …