Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for June 2010

perjalananku dalam melaksanakan OD/ASB – part #2
June 24, 2010 – 6:08 am | 2 Comments
perjalananku dalam melaksanakan OD/ASB – part #2

Salam,
petang 22/6/2010 lepas aku pergi tukar ASB aku ke sijil.. then pergi ke CIMB ayer Keroh untuk apply OD.. and then semalam aku call pegawai bank (Sonia Georgia Tay – 0166473254) dia kata dah lulus.. …

perjalananku dalam melaksanakan OD/ASB – part 1
June 23, 2010 – 3:25 am | 11 Comments
perjalananku dalam melaksanakan OD/ASB – part 1

Salam,
Setelah lama mengkaji dan belajar dengan otai2 mengenai ASB/OD akhirnya aku berjaya menyiapkan satu platform berjumlah RM XXX,XXX.00.
walaupun tak banyak.. tapi ok la.. rasanya tak perlu kot aku nak cerita pasal kelebihan ODASB ni.. klu …