Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for May 2010

Penerangan mengenai 36 jenis penyakit kritikal
May 26, 2010 – 3:41 am | No Comment

salam,
disini saya terjumpa satu ebook yang bertajuk 36 Critical Illnesses Insurance Explained yang di tulis oleh Yow Chuan ( website :- http://www.meshio.com/)
boleh la di buat sebagai rujukan sekian.
download —-> 28694412-36-Critical-Illnesses-Insurance-Explained

Ada apa dengan CCRIS
May 26, 2010 – 2:09 am | 19 Comments
Ada apa dengan CCRIS

Apa itu CCRIS, sebelum ni.. aku try surf dalam internet.. nak tahu pasal CCRIS ni yang sebenarnya.. yang banyak ada , adalah general overview jer.. macam ambil info dari bank negara website dan translate …

OD/ASB ilustration using excel
May 18, 2010 – 5:26 am | 9 Comments

salam,
rasa dah lama tak berblog.. maklumlah.. bizi sikit dengan kerja..
hari ni aku nak share dengan semua berkenaan dengan asb/od.. aku ada buat ilustration menggunakan excel.. for 10 years forecast… so.. OD/ASB excel file ni free …