Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for March 2010

Multi YM in one PC
March 31, 2010 – 6:22 am | No Comment

Salam,
aku search dalam internet macammaner nak login multi YM dalam PC yang sama. ini ada solotion yang menarik, tanpa pergu download software.. aper2 pun.. selamat mencuba.. TQ
1. Go to Start > Run and type “regedit” …

Keretapi hilang kawalan.
March 25, 2010 – 3:14 am | No Comment
Keretapi hilang kawalan.

Salam,
aku terbaca satu artikel tentang keretapi hilang kawalan sehinggal melanggar bangunan dimana, 3 orang maut. tapi pelik la kan, macamamner la keretapi boleh hilang kawalan, sedangkan, keretapi ni bergerak mengikut track. bukannya ada stering nak …

Hari minggu di Melaka..
March 21, 2010 – 1:39 am | No Comment
Hari minggu di Melaka..

salam,
Hari ni hari ahad, selalunya, setiap hujung minggu aku akan balik kampung di puchong. tapi minggu ni, aku memilih untuk stay di melaka.
Lepak dekat ofis, buat soalan untuk test 2 student. 3 soalan, ada calculation …