Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for February 2010

ada apa dengan hari ini dan sebelumnya..
February 24, 2010 – 2:18 am | No Comment

salam,
rasanya dah lama aku tak update blog aku ni.. hahahah.. bizi sikti la.. byk kursus and kelas.. huhuh.. sabtu,ahad,isni selasa aku kene pergi kursus.. letih beb.. tiba2 semalam, ada surat arahan keluar untuk pergi kursus …

Bersama Bro Tarmizie di shah alam
February 14, 2010 – 3:24 am | 22 Comments

salam,
malam tadi lepak dengan bro Tarmizie otai OD di pelita nasi kandar di sec 9 shah alam, dari jam 10 sampai kul 12 tgh malam.. selalunya aku ajar student, sekarang aku jadi student and kene …

Rasa Happy
February 4, 2010 – 8:49 am | 2 Comments
Rasa Happy

salam,
hari ni kelas jam 9-11.. hari ni kenaper tah.. aku rasa cukup bersemangat nak mengajar.. and aku rasa puas.. tapi aku masih tertanya2 lagi.. adakah aku ni memang dilahirkan untuk jadi pendidik.. entah la.. itu …