Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for January 2010

Seminar En Aziz CFP di putrajaya 24/1/2010
January 28, 2010 – 4:41 am | 16 Comments

salam,
hari ni just nak cerita apa yang saya dapat dari seminar en aziz di putrajaya pada ahad yang lepas..
saya sampai disana lebih kurang jam 3.30 ptg.. lepas daftar.. and waiting dalam bilik lebih kurang 30 …

200 ribu dalam masa 3 – 4 tahun.. boleh kah….
January 21, 2010 – 7:13 am | 2 Comments

salam,
200 ribu cash dalam masa kurang 5 tahun.. boleh kah aku capainya.. mungkin boleh.. mungkin tidak..¬† apabila kita bercerita tentang duit ini.. perasan tak..masyarakat ¬†malaysia pada hari ini.. terlalu mementingkan kebendaan, terkejar2 akan kemewahan. kita …

Seminar bebas hutang
January 16, 2010 – 3:25 pm | 3 Comments
Seminar bebas hutang

Salam,
Seminar bebas hutang yang diadakan oleh azizcfp akan diadakan d putrajaya pada 24/1/2010. dan aku telah mendaftarkan diri aku dengan bayaran sebanyak RM80. Kenapa aku nak pergi seminar ini, hanya satu matlamat, hendak mencari …

Bonus/Divident MAA Takaful Unit
January 7, 2010 – 5:55 am | No Comment
Bonus/Divident MAA Takaful Unit

Salam,
aku baru dapat info dari BOSS aku.. pasal divident untuk unit2 dalam MAA takaful.. so.. aku amat puas hati.. bonus yang diberikan adalah sebanyak 12% untuk balanced Fund unit.. aku selalu letak balanced fund untuk …

Aku sebagai Lecturer
January 7, 2010 – 5:08 am | 7 Comments

Salam,
Hari ni, 2nd class yang aku conduct.. compared dgn first class.. aku rasa.. performance aku untuk 2nd class ni.. teruk.. entah naper aku blur jer.. walaupun aku tahu and faham tentang subject ni.. mungkin kerana …

Berita Tergempar..
January 4, 2010 – 12:55 am | No Comment

salam sejahtera, berita pagi ini.. Manchester united kalah beb.. wakakkaka.. kalah dengan Leeds united pulak tu dalam game piala FA.
Jaringan tunggal Jermaine Beckford sudah cukup untuk membawa Leeds mara ke pusingan seterusnya dan menamatkan badi …

Selamat Tahun Baru 2010
January 1, 2010 – 4:51 am | 3 Comments
Selamat Tahun Baru 2010

Salam,
Selamat Tahun Baru Kepada Semua kawan2 dan semua pembaca perjalananku.com yang setia..
2009 meninggalkan banyak meniggalkan kenangan pahit dan manis kepada diri aku. aku taknak cerita yang pahit la ek.. elok yg manis.. lepas tu ramai2 …