Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for October 2009

alumni MPP uitm malaysia
October 23, 2009 – 4:39 pm | 2 Comments

salam..
tadi ada jamuan hari raya dan juga AGM untuk alumni MPP uitm malaysia.. ramai yang datang.. dan.. tak byk batch 04/05 yang datang.. but.. ok la.. byk ragam dan gaya.. prof nas sembang dgn …

Penantian satu penyiksaan
October 16, 2009 – 7:54 pm | 2 Comments

salam..
semalam pergi utem melaka dengan nawi and zarep.. bwk kete 140-160km/h dlm sejam 10 minit.. sampai utem,durian tunggal.. lepas tu jumper cik zulaikha.. aku ingatkan pegawai senior.. tapi ruper2 nya.. muda dari aku.. well.. …

berhari raya di air terjun
October 8, 2009 – 4:42 pm | 4 Comments
berhari raya di air terjun

salam..
Malas bebenor nak tulis blog sekarang.. internet lembab sgt.. tu yang malas tu..
ok la.. nak cerita pasal aku dgn family pergi air terjun di lata mengkuang kedah pada hari raya ke 3 rasanya. luper lak.. …

MSc dengan merit
October 2, 2009 – 9:36 am | One Comment

salam,
setelah seminggu menunggu keputusan exam aku dari universiti, akhirnya.. yang dinanti telah tiba.. aku telah mendapat MSc dengan merit.. syukur alhamdullilah..