Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for September 2009

takaful
September 27, 2009 – 3:30 pm | One Comment

salam.. lepas beraya ni.. aku dah nak start buat fulltime takaful.. dulu buat part time.. letih gak la.. nak try… buat full time.. ramai yang kata.. kenapa aku nak jadi agen takaful.. padahal aku ada …

blog oh blog..
September 27, 2009 – 3:17 pm | No Comment

salam..
Selamat hari raya pada semua.. maaf zahir dan batin.. dah lebih¬† 3 minggu rasanya aku tak update blog ni.. internet slow giler.. so.. itu yang malas nak update blog tu..tapi yang penting.. aku dah sampai …

Masa
September 4, 2009 – 11:30 pm | 7 Comments

salam,
Dah lama tak tulis mengenai perjalananku di UK ni.. selasa lepas.. aku ada Msc viva, untuk project master aku dekat leeds university ni.. terus terang aku kata, viva aku tak berapa baik.. banyak soalan yang …