Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pembinaan Rumah Impian

Cerita mengenai perjalananku membina rumah impian Di Durian Tunggal Melaka

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for July 2009

Protected: Rasuah,Babi,Petronas dan …..
July 4, 2009 – 5:18 pm | Enter your password to view comments
Protected: Rasuah,Babi,Petronas dan …..

There is no excerpt because this is a protected post.

ABC steps untuk membina blog/website – part 1
July 4, 2009 – 4:46 pm | One Comment
ABC steps untuk membina blog/website – part 1

Anda ingin membina website / blog anda sendiri, tetapi tiada idea untuk mula. Well, anda berada di tempat yang betul. Saya akan cuba untuk mengajar anda step by step di dalam create blog from scratch …

Aku dan Result
July 3, 2009 – 7:49 pm | 4 Comments
Aku dan Result

Salam,
Risau sebenarnya tunggu keputusan exam ni, sebelum ni, student office bgtau, yang result akan keluar pada 7 julai via student portal. so, sepatutnya selalsa depan la kan. tapi td ada received email from student office, …

Aku dan project aku
July 3, 2009 – 1:13 pm | No Comment
Aku dan project aku

Salam,
Aku dgn project aku ni bukan satu pasangan kekasih atau sepasang kasut clark yang aku plan nak beli tu.. Just project untuk study aku ni kat leeds uni ni. Nampak macam senang, tapi terasa susah …