Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for July 2009

VIVA.. naper la ko lambat sgt
July 31, 2009 – 10:34 pm | 2 Comments
VIVA.. naper la ko lambat sgt

salam,
VIVA.. adakah ia seekor kereta produa.. bukan kereta la.. tapi aku punya project viva.. kiranya ,macam project presentation..
sedih siot pasal viva ni.. macam ni cerita nya.. mula2 dulu, time dissertation project meating. Dia kata hantar …

Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments
Tentang aku

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Jom balik raya naik kontena.. ada berani
July 30, 2009 – 12:09 pm | No Comment

salam,
Semalam, tolong nawi angkat barang naik kontena.. ada 90 kotak kot.. ada besar, ada kecik, ada berat and ada ringan.and kami jugak angkat 2 biji kereta masuk dlm kontena.. kuatkan… hahahahah.. tp yang pasti.. tulang …

Iklan bodoh…
July 27, 2009 – 8:19 pm | 3 Comments
Iklan bodoh…

salam,
Aku selalu baca paper dekat internet, paper yang selalu aku baca, utusan online,Berita harian, the star online dan sebagainya. tadi aku baca utusan online. sakit hati betul aku, iklan yang kalau cursor kita tersentuh, dia …

Apa da… kasut lagi.. isk…isk…
July 25, 2009 – 4:10 pm | 4 Comments
Apa da… kasut lagi.. isk…isk…

Salam,
hari ni.. aku pergi York lagi.. beli kasut lagi.. hahahha… aku tukar 3 kasut and beli 7 kasut lagi.. untuk adik2… heheheh…
semua kasut clark.. aku borong banyak2.. coz 29/7 ni dah nak masuk kotak dlm …

18SX – Kenapa “ada orang” anti motosikal
July 25, 2009 – 1:17 am | One Comment
18SX – Kenapa “ada orang” anti motosikal

heheh.. terjumper dekat internet.. lawak 18SX sikit.. but.. ada pengajaran ni.. sendiri mau ingat la ek aper pengajarannya.. hehehe.. enjoy la ek..

Mari belajar Bahasa English
July 22, 2009 – 1:02 pm | 2 Comments

Salam,
Setelah PPSMI diumumkan akan dihentikan pada tahun 2012. banyak cadangan2 dan komen2 yang berbagai dari pelbagai pihak di malaysia.. ada yang suka.. ada yang tak suka.. entah la.. aku tak tau la nak kata suka …

Pengalaman dia jumpa hantu….
July 21, 2009 – 9:48 pm | 8 Comments
Pengalaman dia jumpa hantu….

Salam..
just nak share pengalaman adik sorang ni jumper hantu.. giler2 la.. aku pun takut hantu ni.. hantu raya.. coz raya dah nak dekat.. horrey… collect duit raya tahun ni.. hehehhee…

Perwaris bangsa… Akhirnya.. Grad..
July 20, 2009 – 4:41 pm | 3 Comments
Perwaris bangsa… Akhirnya.. Grad..

Salam,
Akhirnya.. tamat perjuangan selama 4 tahun.. mungkin itu perasaan dan kata2 yang diucapkan oleh zareep dan nawi.. Mereka berdua ni.. adalah sahabat ku.. dunia akhirat.. Hari ini.. hari kemenangan mereka.. mereka telah bergelar graduan yang …

Trip ke Designer outlet York
July 18, 2009 – 7:41 pm | 2 Comments
Trip ke Designer outlet York

Salam,
Hari ni aku telah jadi gila.. hahahha… kenapa aku cakap aku jadi gila.. coz untuk makluman korang semua.. aku ni bukan kaki shopping.. and baju aku ni pun.. byk baju free and orang lain yang …

Protected: Teori Kematian Teoh Beng Hock
July 17, 2009 – 2:08 pm | Enter your password to view comments
Protected: Teori Kematian Teoh Beng Hock

There is no excerpt because this is a protected post.

Tambang Pengangkutan awam naik???
July 17, 2009 – 12:32 pm | No Comment
Tambang Pengangkutan awam naik???

Salam..
Baru-baru ini di umumkan kenaikan harga tambang untuk bas dan teksi di semenanjung dan juga di sabah serawak. Bagi aku.. kenaikan ini tak patut.. kerana alasan kenaikan ini adalah kenaikan alat ganti dan juga kenaikan …

Msc Project – ADC (Analog To Digital Convertor) setup
July 16, 2009 – 11:14 am | 2 Comments
Msc Project – ADC (Analog To Digital Convertor) setup

Salam,
Hari ni aku nak bercerita sikit pasal progress MSc project aku.ada berbagai phase dlm project aku ni, salah satu daripadanya adalah ADC. Didalam project aku ini (power backup system), nilai voltage battery hendaklah sentiasa di …

Protected: Keputusan Pilihan Raya Kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Manek Urai
July 15, 2009 – 2:07 am | Enter your password to view comments
Protected: Keputusan Pilihan Raya Kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Manek Urai

There is no excerpt because this is a protected post.