Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pembinaan Rumah Impian

Cerita mengenai perjalananku membina rumah impian Di Durian Tunggal Melaka

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for June 2009

Iklan oh Iklan
June 13, 2009 – 9:47 pm | No Comment
Iklan oh Iklan

Salam,
Iklan pertama blog perjalananku.com. Kanopi dan katering BerkatJaya. syarikat ini menyediakan perkhidmatan Sewaan khemah dan juga katering untuk majlis-majlis seperti kenduri kawin, majlis rasmi,sukan dan sebagainya.Jikalau anda berminat untuk mendapatkan perkhidmatan syarikat ini, sila hubungi …

Transformer (2007)
June 13, 2009 – 9:45 pm | 3 Comments
Transformer (2007)

Salam,
Rasanya dah 4 kali aku tengok movie ni, best oo.. puas hati, tak sabar rasanya nak tgk transformer 2. hopefully lagi best dari yang pertama.

Ringkasan cerita :- Transformers (2007)
Pelajar sekolah tinggi Sam Witwicky telah membeli …

Terminator Salvation 2009
June 13, 2009 – 9:43 pm | No Comment
Terminator Salvation 2009

Salam,
Aku baru nak tengok Terminator Salvation ni, iklan dia macam best. mari kita sama2 tengok yer, kualiti gambar tak beraper bagus. tapi boleh la kalau nak tgk. aper2 pun.. be happy.

nuffnang_bid = …

Sate oh Sate
June 13, 2009 – 9:41 pm | 2 Comments
Sate oh Sate

salam,
Pagi tadi ada seminar Msc pasal GSM standardization, boring and soooo boring. ngantuk giler, but good info la, cuma bukan bidang aku, aku suka berkenaan dengan circuit design and kalau boleh ianya tidak melibatkan communication …

Takaful oh Takaful
June 13, 2009 – 9:37 pm | 4 Comments
Takaful oh Takaful

Salam,
Semasa aku tgh bizi berangan pasal layout blog baru aku ni, member lak datang, nama dia sirap, terbantut angan2 aku. Dia baru abis viva Meng project dia, insyallah dia akan dapat result yang bagus.
Aku:- aku …

Along oh Along
June 13, 2009 – 9:35 pm | No Comment
Along oh Along

Salam,

Selepas berita berkenaan 3 orang peminjam along dikurung macam binatang oleh along disiarkan di media massa, dan seperti biasa, banyak tangkapan akan dibuat, …

Blog ku berwajah baru
June 13, 2009 – 9:32 pm | 2 Comments
Blog ku berwajah baru

setelah beberaper lama berblog, akhirnya aku mengambil keputusan untuk menukar secara total blog aku ni, dengan bermodal sebanyak RM+++ untuk membeli web hosting dari cynet (saper nak harga murah leh contact aku), dan juga menggunakan …