Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for May 2009

Exam yang terakhirku di Leeds university
May 31, 2009 – 8:01 pm | 4 Comments
Exam yang terakhirku di Leeds university

salam..Tanggal 27 mei 2009 adalah paper yang terakhir untuk aku di Leeds university.. sekiranya aku lulus semua paper yang diambil la.. klu ada yang tak lepas.. kene resit bulan mei tahun hadapan.. hopefully lepas semua.. …

Protected: Ahli politik ‘pemurah pahala’
May 17, 2009 – 4:32 pm | Enter your password to view comments
Protected: Ahli politik ‘pemurah pahala’

There is no excerpt because this is a protected post.

Imagination
May 14, 2009 – 2:20 am | No Comment

“Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited to all we now know and understand, while imagination embraces the entire world, and all there ever will be to know and understand. Knowledge will …

Kasih ku untuk mu ibu..
May 10, 2009 – 7:25 pm | No Comment

Kasih ku pada mu ibu amat mendalam. ampunkanlah daku, kerana dosa padamu wahai ibuku. sob sob

Bisnessss Cardddd
May 10, 2009 – 5:59 pm | No Comment
Bisnessss Cardddd
Study time
May 9, 2009 – 5:02 pm | One Comment
Study time

salam,
setelah hampir berhari2 mengadap report and project yg banyak, akhirnya 2 report telah berjaya disiapkan dgn jayanya, pilot study report and also mini project report. but… ada dua lagi report yang kene hantar, but simple/lab …

Report oh report
May 5, 2009 – 12:42 am | No Comment
Report oh report

salam, Terasa cepat masa berlalu, dah nak abis dah semester dua kat Leeds uni ni. tak sangka dah lebih setegah tahun aku dekat sini. sekarang bizi prepare exam 18/5 ni and siapkan report yang …