Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for April 2009

Interview Di Salford University, Manchester
April 22, 2009 – 6:34 pm | 6 Comments
Interview Di Salford University, Manchester

salam,
20 hb lepas, aku pergi salford manchester, utnuk menghadiri interview USM, saja jer nak try nasib. Temuduga itu diadakan untuk mencari pelajar yang berminat untuk jadi fellow USM atau untuk menjadi pensyarah Di USM. dengan …

Senarai Borang Claim untuk MAA Takaful
April 19, 2009 – 5:00 pm | No Comment
Senarai Borang Claim untuk MAA Takaful

Reimbursement Claims Form _MAAT
Accident Hospitalisation
Proof of Death ps

Buku,Gitar dan Lampu
April 16, 2009 – 4:49 pm | 4 Comments
Buku,Gitar dan Lampu

Buku,Gitar dan Lampu…………….
apa persamaan semua perkara itu dgn aku, jom kita tgk aper sebenarnya kaitan antara semua ini.
Buku – pinjam dari library untuk buat assigment,study,exam and suka2.
Gitar – baru beli dari carboot (8 pound), tapi …

Emmmmmm Jom pergi Itali
April 16, 2009 – 3:56 pm | 3 Comments
Emmmmmm Jom pergi Itali

salam,
Dah 4 minggu lebih rasanya tak post aper2 dekat blog ni, lepas balik dari Itali hari tu, ingatkan nak tulis pasal pengalaman disana, but sedihnya saya demam hampir seminggu. angin dekat Itali lain kot, but …