Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for March 2009

Cuba la baca
March 21, 2009 – 1:56 am | One Comment

i cdnuolt blveiee taht i cluod aulaclty uesdnatnrd waht i wsa rdanieg. the phaonmeal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rsheearch at cmabdgire uinervtisy, it dseon’t mtaetr in waht oerdr the ltteres in …

Jom Gosok Gigi :)
March 19, 2009 – 7:32 pm | No Comment
Syazli yg epy (kanak2 rebina)
March 14, 2009 – 12:14 am | 11 Comments
Syazli yg epy (kanak2 rebina)

salam,
hari ni dalam sejarah, geng2 umah no 27 ,ridzwan and budak jepun pergi main boling..
Aku score 100++ each game ( 2 game jer main) tp mamat pejai dpt strike 6 time in the row.. pergh.. …

Kisah 6 balang duit
March 10, 2009 – 10:42 pm | 6 Comments
Kisah 6 balang duit

Dipetik dari website
http://wsahabat.blogspot.com/2009/02/pengurusan-kewangan-t-harv-eker.html
Assalamualaikum salam sejahtera,

Di sini saya ingin berkongsi sesuatu yang mungkin boleh mengubah cara kita mengurus kewangan kita pada hari ini. Saya pasti ramai di antara kita yang masih lagi mencari-cari cara mengurus …