Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Category

Articles in study

Procedure untuk apply visa pelajar UK (Tier 4 student visa UK) 2013 – individu
October 22, 2013 – 6:52 am | 5 Comments
Procedure untuk apply visa pelajar UK (Tier 4 student visa UK) 2013 – individu

Salam,

Dulu time aku open blog ni guna wordpree domain sebb aku akan sambung master dekat UK.. dah abis pun master aku and dah lama abis pun… sekarang aku akan pergi sambung ke UK lagi …

Exam yang terakhirku di Leeds university
May 31, 2009 – 8:01 pm | 4 Comments
Exam yang terakhirku di Leeds university

salam..Tanggal 27 mei 2009 adalah paper yang terakhir untuk aku di Leeds university.. sekiranya aku lulus semua paper yang diambil la.. klu ada yang tak lepas.. kene resit bulan mei tahun hadapan.. hopefully lepas semua.. …

Aku pada Waktu ini, Di tempat ini, Di bilik ini
December 6, 2008 – 6:19 pm | 4 Comments

Bulan ini adalah bulan yang paling memenatkan aku. banyak project dan tugasan yang perlua aku siapkan sebelum cuti krismas.. isnin ni aku ada presentation untuk altera project.. harap semua berjalan lancar.. insyallah

Pelajaranku di Leeds
October 28, 2008 – 11:11 pm | One Comment

salam..
terfikir gak.. apa guna blog ni ek.. byk tunjukkan pengalaman berjalan2 and entah aper2 tah.. raser nak buat section untk subject yg aku ambil kat sini la… tp belum tau nak buat macmamaner lagi..
untuk permulaan.. …