Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Category

Articles in Product review

Product review:- dodocool SATA 2.5″/3.5″ to USB3.0 Hard Disk HDD Docking station
February 4, 2015 – 11:14 am | No Comment
Product review:- dodocool SATA 2.5″/3.5″ to USB3.0 Hard Disk HDD Docking station

Salam,
aku baru beli hard disk docking station ni untuk convert internal hard disk aku ke external hardisk.. sgt berguna.. aku beli dalam 14.94 pound atau Rm82..
dah 3 hari aku pakai.. aku boleh bg 4 star …