Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Category

Articles in DIY kolam ikan koi

permulaan didalam pembinaan kolam ikan koi
December 26, 2010 – 7:50 am | 5 Comments
permulaan didalam  pembinaan kolam ikan koi

Salam,
seperti dijanjikan, ini lah gambar kolam ikan yang baru di buat, plan nak letak ikan koi.. next process aku selepas ini adalah untuk membina water filter.. aku nak baut sendiri jer.. hopefully menjadi.. nanti aku …

asik2 pasal duit jer..
December 24, 2010 – 11:31 am | No Comment

salam,
sejak balik malaysia ni. aku byk cerita pasal kewangan jer.. rasanya nak cerita pasal rumah baru my dad and my mom, rumah ni tgh dalam pembinaan, tgh plaster dinding..
apa yang menarik tentang rumah ni, banyak …