Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Category

Articles in Premium WP Theme download

Premium Theme untuk WordPress – Langit
July 7, 2009 – 11:38 pm | No Comment

Salam,
ni satu lagi theme WP yang best di design oleh eches dot net yang diberi nama Langit .
saja aku letak title premium, coz aku rasa theme ini menarik dan sekelas dgn premium version.

Demo | Download …

Free Wordpress Magazine Theme untuk Blog anda
July 7, 2009 – 4:43 pm | No Comment
Free Wordpress Magazine Theme untuk Blog anda

salam,
Seperti yang telah anda tgk,templateĀ  blog saya ini adalah berkonsep majalah atau kata org putih magazine.
saya pilih theme ini kerana nampak kemas dan nampak menarik.
kepada sesiapa yang hendak template free ni, just download jer, tanpa …