Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Category

Articles in computer

Multi YM in one PC
March 31, 2010 – 6:22 am | No Comment

Salam,
aku search dalam internet macammaner nak login multi YM dalam PC yang sama. ini ada solotion yang menarik, tanpa pergu download software.. aper2 pun.. selamat mencuba.. TQ
1. Go to Start > Run and type “regedit” …

Cara-cara untuk install Windows XP kedalam SATA hard disk
July 6, 2009 – 10:47 pm | No Comment
Cara-cara untuk install Windows XP kedalam SATA hard disk

Cara-cara untuk install Windows XP kedalam SATA hard disk
Guna Sata hardisk memang laju, lagi laju dari IDE harddisk. Tapi kalau guna sata hardisk pastu nak install windows XP memang tak boleh (CD XP Original), tp …