Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Category

Articles in cadangan

H1N1
August 15, 2009 – 9:00 pm | No Comment
H1N1

Salam,
Setakat ni dah 59 orang mati di malaysia akibat jangkitan selsema babi atau nak bunyi sedap tapi susah nak sebut H1N1. mengikut maklumat dari surat khabar hari ini, 5 juta rakyat malaysia berisiko di jangkiti …

Iklan bodoh…
July 27, 2009 – 8:19 pm | 3 Comments
Iklan bodoh…

salam,
Aku selalu baca paper dekat internet, paper yang selalu aku baca, utusan online,Berita harian, the star online dan sebagainya. tadi aku baca utusan online. sakit hati betul aku, iklan yang kalau cursor kita tersentuh, dia …

Tambang Pengangkutan awam naik???
July 17, 2009 – 12:32 pm | No Comment
Tambang Pengangkutan awam naik???

Salam..
Baru-baru ini di umumkan kenaikan harga tambang untuk bas dan teksi di semenanjung dan juga di sabah serawak. Bagi aku.. kenaikan ini tak patut.. kerana alasan kenaikan ini adalah kenaikan alat ganti dan juga kenaikan …

Because I Got High
July 13, 2009 – 1:35 am | One Comment
Because I Got High

Salam,
Aku baru jer lepas balik dari london, Letih gak la… dua hari beb.. jalan2.. letih.. buat masa sekarang.. aku malas nak tulis pasal cerita aku pergi london bercuti.. but masa aku pergi london naik kete …

Saper nak jadi author di Perjalananku.com
July 6, 2009 – 12:52 am | No Comment
Saper nak jadi author di Perjalananku.com

salam,
Aku telah dapat idea yang giler. hahahah.. maklumla, malam2 ni… takder benda nak fikir.. aku ingat nak jadikan blog perjalananku.com ni sebagai blog info and blog peribadi la.. saper nak sumbang idea/penulisan anda dekat blog …

Aku dan stesen keretapi
June 30, 2009 – 1:43 pm | No Comment
Aku dan stesen keretapi

salam,
Time aku tgk ulat gonggok time aku kat malaysia, teringat akan keretapi. panjang dan bayak roda yang tak leh nak pump hahaha. Dekat uk ni, hampir semua bandar dan daerah di hubungkan dengan perkhidmatan keretapi. …