Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Category

Articles in Iklan Percuma

Saper nak jadi author di Perjalananku.com
July 6, 2009 – 12:52 am | No Comment
Saper nak jadi author di Perjalananku.com

salam,
Aku telah dapat idea yang giler. hahahah.. maklumla, malam2 ni… takder benda nak fikir.. aku ingat nak jadikan blog perjalananku.com ni sebagai blog info and blog peribadi la.. saper nak sumbang idea/penulisan anda dekat blog …

Memasang premium template Wordpress secara percuma
June 15, 2009 – 2:18 pm | No Comment
Memasang  premium template Wordpress secara percuma

Salam Semua,
Oleh kerana saya tidak ada kerja buat masa sekarang ini, saya ingin offer diri saya untuk memasang premium template wordpress untukĀ  anda secara percuma. apa yang perlu anda ada adalah:-
1) domain sendiri (www.domainanda.com)
2) web …

Iklan oh Iklan
June 13, 2009 – 9:47 pm | No Comment
Iklan oh Iklan

Salam,
Iklan pertama blog perjalananku.com. Kanopi dan katering BerkatJaya. syarikat ini menyediakan perkhidmatan Sewaan khemah dan juga katering untuk majlis-majlis seperti kenduri kawin, majlis rasmi,sukan dan sebagainya.Jikalau anda berminat untuk mendapatkan perkhidmatan syarikat ini, sila hubungi …

Sri Darul Iqra – Bangi
January 8, 2009 – 1:39 pm | No Comment
Sri Darul Iqra – Bangi

Iklan diterima:-8 july 2009
Sri darul Iqra memberi perkhidmatan pendidikan pra sekolah, tadika islam, tadika, taska, dan mengadakan program tuisyen kepada anak-anak anda.

wawasan sepakat sdn. bhd
January 8, 2009 – 12:54 pm | 3 Comments
wawasan sepakat sdn. bhd

iklan diterima :- 8 july 2009
salam,
Iklan bangkel kereta di taman medan PJ. syarikat wawasan sepakat sdn berhad menawarkan perkhidmatan service utuk kenderaan ber engine disel atau petrol. sila comment sekiranya anda pernah menerima perkhidmatan dari …