Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Category

Articles in story

Biarkan aku “PERGI”
August 11, 2009 – 8:04 pm | 4 Comments

Salam, Pergi by aizat, nice song, very touching song.. hummm.. lagu ni di buat khusus untuk cerita talentime. simple story, but mendalam maksud dia. lagu ni ada 2 versi, english version and malay version. between …

Ujang dapat kawin dengan Milah ???????
August 7, 2009 – 12:00 am | No Comment
Ujang dapat kawin dengan Milah ???????

Salam,
Ujang dapat kawin dengan milah??? post sebelum ni (klik) pasal ujang,mak and milah dimana milah sepatutnya kawin dengan orang lain bukan dengan ujang kerana ujang takder kerja and tak berduit untuk sediakan hantaran dan belanja …

Emak, den nak jugak si Milah tu
August 6, 2009 – 2:01 am | One Comment

salam
Post yang lepas aku ada letak iklan kan, pasal mak doktor cari menantu. hari ni. kita tgk sketsa atau lagu pasal kawin2 ni. dalam sketsa ini, perbualan ujang dengan emak nya, pasal si milah. ujang …

Mencari calon menantu
August 5, 2009 – 12:00 am | 11 Comments
Mencari calon menantu

iklan lawak aku pernah jumper.. ni mesti kes mak ayah risau anak tak kawin2 lagi ni.. aku pun tak kawin2 lagi ni.. huhuhu.. nanti mak aku bubuh iklan.. susah ni.. hahahah.. so, awek2 yg masih …

18SX – Kenapa “ada orang” anti motosikal
July 25, 2009 – 1:17 am | One Comment
18SX – Kenapa “ada orang” anti motosikal

heheh.. terjumper dekat internet.. lawak 18SX sikit.. but.. ada pengajaran ni.. sendiri mau ingat la ek aper pengajarannya.. hehehe.. enjoy la ek..

Pengalaman dia jumpa hantu….
July 21, 2009 – 9:48 pm | 8 Comments
Pengalaman dia jumpa hantu….

Salam..
just nak share pengalaman adik sorang ni jumper hantu.. giler2 la.. aku pun takut hantu ni.. hantu raya.. coz raya dah nak dekat.. horrey… collect duit raya tahun ni.. hehehhee…