Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Category

Articles in Movie

MInah Manja and Halimah Jongang
June 27, 2009 – 11:56 pm | 2 Comments
MInah Manja and Halimah Jongang

salam,
entah kenapa, lagu minah manja ni rasa macam best. macam lagu dandut.. tp tak kot.. biasa2 jer.. hehehe. tp best la lagu ni.. naper aku dgr lagu ni.. coz tgk cerita Halimah Jongang astro. best …

Transformer (2007)
June 13, 2009 – 9:45 pm | 3 Comments
Transformer (2007)

Salam,
Rasanya dah 4 kali aku tengok movie ni, best oo.. puas hati, tak sabar rasanya nak tgk transformer 2. hopefully lagi best dari yang pertama.

Ringkasan cerita :- Transformers (2007)
Pelajar sekolah tinggi Sam Witwicky telah membeli …

Terminator Salvation 2009
June 13, 2009 – 9:43 pm | No Comment
Terminator Salvation 2009

Salam,
Aku baru nak tengok Terminator Salvation ni, iklan dia macam best. mari kita sama2 tengok yer, kualiti gambar tak beraper bagus. tapi boleh la kalau nak tgk. aper2 pun.. be happy.

nuffnang_bid = …