Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Category

Articles in Lain-Lain

Imagination
May 14, 2009 – 2:20 am | No Comment

“Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited to all we now know and understand, while imagination embraces the entire world, and all there ever will be to know and understand. Knowledge will …

February 20, 2009 – 10:35 pm | No Comment

Celebrate love: Faiz+Ila (raw-untreated) from Manggis TV on Vimeo.

MENGAPA OH MENGAPA?
October 23, 2008 – 8:29 pm | 2 Comments

Mengapa seseorang Yahudi dibolehkan menyimpan janggut untuk mengamalkan kepercayaannya…

…tetapi bila seorang Muslim berbuat demikian, dia dianggap ekstrim dan pengganas?

Mengapa seseorang rahib boleh meliputi keseluruhan tubuhnya kerana memperhambakan diri kepada Tuhannya…

…tetapi bila seseorang …

Kerja saya merbahaya tuan………..
October 21, 2008 – 10:19 am | No Comment

Gosok gigi harimau pun gaji basic RM1700 + OT = RM2100………………Byk …

A walk to remember
October 17, 2008 – 4:21 pm | One Comment

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=V7676EC06oc&hl=en&fs=1]
mandy moore
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=n0eAri0PxEM&hl=en&fs=1]

The First step
October 10, 2008 – 7:30 pm | No Comment

The First Step
Your first step is all that it takes to reach success.
It shows your faith in your dreams.
It shows you belief in yourself.
It shows you have courage to move ahead.

Printer baru ku….. hehehehe
October 10, 2008 – 6:00 pm | 2 Comments

salam.. Dunia jam sepuluh.. hari ini dalam sejarah.. wakakaka…
aku dapat printer baru hari ni.. first time beli barang guna online.. 1 hari jer.. pastu sampai kat umah… aku beli printer laser samsung ML-2240.. harga.. lebih …

perjalanan ku
August 3, 2008 – 1:16 pm | 4 Comments

salam,
Setelah 5,6 bulan berusaha untuk mereliasasikan impian ku untuk sambung pelajaran keperingkat yang lebih tinggi telah berjaya.. walaupun banyak halangan yang terpaksa aku hadapi.
alhamdullilah.. hanya sedikit lagi yang perlu aku selesaikan..
university of Leeds adalah hala …

testing2
September 6, 2005 – 5:20 am | No Comment

testing blog..